ibright.pl

ibright.pl

ВАЖНО - ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
На 25-06-2017: продуктът е изчерпан. Поръчайте сега и Вашата поръчка ще бъде обработена в рамките на 48 часа!


Да, поръчвам iBright, защото ми писна от неефективни методи за избелване на зъбите, а искам да имам перфектно бяла усмивка сега, само за 5 дни!

Знам, че не рискувам нищо - мога да върна Вашия продукт и да поискам възстановяване на сумата.

Избери пакет за теб

продуктколичествоцена
1xiBright88 лева

ПОПЪЛНИ ФОРМУЛЯРА

* - задължителни полета
 • Мога ли да получа пратката си, ако съм в чужбина?
 • .
 • Плащане при доставка ( за доставка) - 5 лева

  Поръчаните продукти ще ви бъдат изпратени веднага, след подаване на поръчката. Вноската се предава на куриер при получаване на поръчката. Време за доставка – до 2 работни дни.

 • Плащане в аванс - 5 лева

  След като направите поръчката, ще бъдете пренасочени към електронна картова система, където ще можете да платите с кредитна карта, с ePay.bg или EasyPay.bg за бърз или обикновен превод. Поръчаната стока ще бъде изпратена до вас, веднага, след като сумата бъде преведена по нашата сметка. Времето за обработка на поръчките е до 2 работни дни.

 • Съгласен съм да предоставя личните си данни за обработване от JPT Investment Partners Limited. PC 1010, Кипър за маркетинг и продажби, включително да ги предоставят на трети лица, установени в Европейското икономическо пространство.


 • Гарантиран успех

  Ние сме сигурни във високото качеството, безопасността и ефективността на Ibright, както и на другите, предлаганите от нас продукти. Ако по някаква причина, мислите, че Ibright няма да отговори на Вашите очаквания, ние Ви гарантираме, че ще ви върнем парите за всяка НЕОТВОРЕНА ОПАКОВКА.

 • Бързи ефекти

  Първите ефекти ще видите още в началото, до 5 дни от започване на употребата на Ibright.

 • Сигурност

  Съставките, използвани в iBright са 100% безопасна за емайла. Това е потвърдено от Американската агенция за храните и лекарствата. Неутралното рН намалява чувствителността на зъбите по време на лечението, а натриевият перборат дава почти незабавно избелващ ефект.

 • Поверителност

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме лични данни на нашите клиенти.

 • Запазена дискретност

  Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена кутия и доставени на адреса, който сте написали във формуляра, чрез куриер . След направена от Вас поръчка, куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите продуктите.

 • За всеки

  Ibright не се нуждае от рецепта. Подходящ е жени и мъже на всяка възраст. Въпреки това, ако не сте пълнолетни или страдате от хронични заболявания, е препоръчително да се консултирате с лекар. Ibright не се препоръчва за бременни жени.